5 aprilie 2010

despre ...gradina botanica ..bucuresti

..asa cum am scris ieri ..am fost la gradina botanica ...din bucuresti..
5 lei intrarea ..adica 1,20 EURO la care se adauga tava de fotografiere   5 lei (1.20 euro) amatori si ....tineti-va bine  1oo de lei pe oraaaaaaaa...! taxa pentru profesionistii care fotografiaza in gradina ....!

..acum incepe tragedia..! am intrebat ..
-cum ii deosebitzi pe amatori de profesionisti ...!
- dupa aparat....! a venit raspunsul k un dus rece ...!

UIte Coane Dinule  k nu a murit nici ignorantza  nici prostia ..! merg mina in mina spre ....lumina vesnica .!

PS1 gradina este sub orice critica ..parasita ,degradata ,jalnica
PS 2  am fotografiat in gradina majorelle din marrakesh ..raiul culorilor si visul pictorilor ,fotografilor pe pamint ....!nu mi-a cerut nimeni nimic ...am fotografiat ..stari ,culori lumini si umbre  in afrika

5 comentarii:

Catalin spunea...

Dar lupul împăiat l-aţi văzut ?

fotomaniacu spunea...

E o tzara minunata cu oameni frumosi si drepti.
Cu acest fel de a fi am rezistat tatarilor, fanariotilor, carlismului, legionarilor, primului razboi, celui de-al doilea, comunismului si acu capitalismului.
Aia care au avut noroc au mierlit-o afara sau afara au facut cite ceva; de la Vuia la Coanda, de la Cuza la Balcescu, de la Brancusi la cei: 2 meleoane care au tuns-o sub forma de nemti, evrei, si inadaptati, in timpul comunismului, si cel putin 4 care sunt acu afara.
Nu se mai poate face nimic. La manastiri nu era sa ne ia la tocat maicile cu fotografiatu?
trebuie sa plecam cit inca mai mergem fara sa ne clatinam prea tare. Nu se mai poate face nimic.

Victor Vurtejanu spunea...

Ba se poate! trebuie sa ne gasim, sa ne vorbim. Sunt solutii. Trebuie sa iesim. Altfel la bun?

Sunteti oameni de la care avem de invatat, trebuie sa ne gasim si sa cautam solutii.

chrisoprea spunea...

Am rezistat la toate relele mentionate de dl. Lazar datorita modului in care am stiut sa mintim, sa ne mintim si sa ne fofilam. Am mintit in toate domeniile, inclusiv prin masluirea istoriei.
Iar in ceea ce priveste fotografia (acel ceva care ne leaga pe toti cei care scriem aici), ganditi-va ca cineva l-ar fi imortalizat pe Stefan cel Mare (sic!) calare pe cal si avand in mana (intr-o pozitie razboinica) sabia pe care multi dintre noi au vazut-o in Turcia (si chiar a fost adusa si expusa si in Bucuresti).
Pai ar fi fost o fotografie dezechilibrata de dimensiunea sabiei, oricate smecherii pentru atenuarea perspectivei am fi aplicat!

Corina M. spunea...

Si pana la urma ati platit acea taxa..penru calitatea de fotograf profesionist? Nu de alta dar era si un scop al meu sa ajung pe acolo si daca ei "ma fac" direct fotograf si inca profesionist deja...
Cadrele sunt absolut minunate! Imi plac lumina si detaliile