28 martie 2010

despre urmele pneurilor tale....


ce as putea spune azi  ...de Florii ..?
cind vad urmele pneurilor tale....imi vine asa o furie rece ,calculata ....sa te fac sa suferi     lung si cumplit ...fara de sfirsit ....! chiar daca intram in saptamina mare ,o spun cu mina pe inima si cugetul impacat  ca nu am nici un fel de mila crestineasca fata de tine  ...!.ma gindesc la razbunari cumplite fata de tot ce imi este dat sa traiesc ...umilintele de zi cu zi ... prostie ..rautate ..coplata ..auzi ..! coplata ..! plati's-ar masa sa se plateasca in coplata .....am platit de m-am rupt si platesc si acum ...! noroc ca sunt sanatos ...ma rog daca nu ma gindesc k m-am operat de doua ori de cancer ..! ..ii doare in cur pe alde jegosii astia gen poc si cseke ....! k asa se aduna prost cu prost ....nu se mai pune k unui ungurean si altul bocnean ...! prosti amindoi si deasupra lor sta marele poppye..! ...Florii   ..osana..osana ..osana strigau cu crengute de maslin in mina cind El a intrat in jerusalim pe un magarus alb ...! ..osana ..osana ..! ..risipeste-i pe pustii sa nu mai ramina nici saminta si nici crainic care sa-i mai aminteasca celor care vor veni ....!  nu asa s-a intimplat cu .. ciorbea ..radu vasile ..etc ...cu grupul de la brasov..cu grupul de la golden blitz ....de la sa-i inghita groapa..! 

..ne trec anii inutil..fara rost ...vintul prostiei ii sufla in furtuni de praf din care nu se mai vede nimic ...nici trecut ...nici viitor ..! 

9 comentarii:

Catalin spunea...

vintul prostiei ii sufla in furtuni de praf din care nu se mai vede nimic...
dar rămâne o urmă de pneu...

Victor Vurtejanu spunea...

Frumos poem imaginea aceasta. Nu cred ca ei sunt de vina insa...

Ilche spunea...

Ah, lumea aceasta...din ce in ce mai rea si nebuna....dar nu conteaza,cu toti praf ne vom face.

Unknown spunea...

A dat oare cineva raportul de faptul cum sunt cheltuiti banii de CAS?? Cand vad cati bani se duc din munca mea in niste saci fara fund, cand vad cum sunt tratati sarmanii ca n-au un ban in buzunar, cand vad cum sunt tratati batranii, imi pare rau ca n-am un kalasnikov. Coplata. Coplata la ce?La CAS-ul meu? Si la coplata, mai adug si un plic nu-i asa? Serviciu medical gratuit...pe dracu. De ce nu ma lasa sa bag in contul vreunui spital acel CAS pe care-l platesc din sudoarea mea, sa nu mai suga si alte lipitori din el? De ce nu ma lasa sa platesc lunar acest abonament si cand e la un Doamne fereste sa ma trateze omeneste.

Alex Tanasescu spunea...

Maestre, vorba aceea..."Sa moara in chinuri...leeent..."

Veronique spunea...

Nu va mai stresati! viata e prea scurta si mai bine sa ne bucuram de tot ce avem ca oricum "belele curge" :-)))). o saptamana frumoasa!

Costea spunea...

Vântul prostiei bate azi de pe la 11:30 şi ne scoate fotografiile de pe bloguri cu eroarea 502.
Trăiască comunismul din America.
Aş vrea să văd imagine dar cenzura băieţilor ma calcă în picioare. (:

Cana cu Cirese spunea...

@ veronica ... ba sa ne stresam! asa cum face feri! altfel chiar ne meritam soarta! foarte impresionanta si fotografia si textul!

Narcis Virgiliu spunea...

"ce as putea spune azi ...de Florii ..?" coane puteai sa-mi dai un telefon si sigur aveai ce spune, macar un la multi ani...:-((