11 martie 2010

despre ... esti prins in cirligul fotografiei


in primul rind ii multumesc lui Marcel Eremia pentru LISTA absolventilor de la CLASA de FOTOGRAFIE ....ei bine mi-a usurat mult munca ...!

..am vizitat TOATE blogurile din LISTA si uite ce am gasit ...

cea mai veche postare     octombrie 2009
cea mai proaspata           11 martie 2010


pe data de 10 martie au postat imagini trairi si texte   7 ( sapte ) absolventi..!
am lasat celor care au postat pe data de 10 si 11 martie urmatorul post scriptum :


......felicitari...!

ps1 fac un tur al Clasei de fotografie dupa absolvire ..vreau sa vad cine posteaza zilnic ...sa stiu cine mai este interesat de FOTOGRAFIE pe blogul              propriu ..!
ps2 sursa metodologica lista lu' MARCEL

11 comentarii:

Cretzu 13 spunea...

asa cum am spus si la examen, acest curs mi a aratat ca degeaba ai o pasiune daca nu investesti timp in ea; chiar incerc sa recuperez si sa inteleg cat mai multe lucruri legate de fotografie!
multumesc
Adrian

Meetmeinthe20s spunea...

....feri...multumesc mult pentru tot! ne-ai invatat respectul pentru fotorafie si sper sa arat asta in fiecare imagine pe care o realizez.

cu mult respect,
Cristina Bors (fotovalentina)

Ioana Mitrache spunea...

Daca tu ai spus sa ne facem blog, m-am conformat, chiar daca nu am ajus la examen ca nu sunt in tara, tot am citit si vazut ce se mai intampla pe grup. Si cum fotografia ma pasioneaza si imi da o stare autentica, am zis ca trebuie sa merg inainte, ca am multe de invatat.

Multumesc Feri,
Ioana Mitrache

Ilche spunea...

Multumire mare maestre. Incercam si noi sa tinem pasul,si sa aplicam ceea ce am invatat.

Ioan Penu spunea...

multumim mult maestre pentru timpul alocat, urmareste-ne si nu vei regreta. :)

Anonim spunea...

well, mi-am luat revansa...stii ca din cauza ta mi-am facut blog...si din cauza celorlalti incerc sa postez zilnic...imi fac timp cateva minute...asa ca urmareste-ne pe toti, o sa ai surprize placute de la colegii din clasa de fotografie.
Oricum mi se pare foarte tare ca ai avut rabdare sa treci prin toate blogurile

Unknown spunea...

Multumesc Feri. Blogul meu e dinaintea cursului. Asa cum am scris acolo, imi place sa impartasesc imagini si ganduri impreuna cu cei care ma viziteaza. Pentru mine e o placere sa postez, nu o corvoada.

fotomaniacu spunea...

Blogul e foarte bun si o unealta interesanta de comunicare. Un fotograf ar trebui totusi sa aiba si activitate pe listele foto si mai ales pe galeriile de critica si de impresii, unde poate sa critice si sa fie criticat de unii care stiu ceva fotografie. Ori din pacate lucrul asta nu s-a intimplat... extrem de putini cursanti au trecut de cuib si s-au avintat sa vada ce si cum pe listele foto...

Marcel Eremia spunea...

Multumesc pentru tot. Si pentru toate. :)

cornel spunea...

da maestre, e un blog formidabil
ai ce invata aici
multam fain !

bogudan spunea...

chiar ca marcel e de o organizare supraomeneasca... nu stiu nene cum face... ca io ma pierd in bloguri la cat de multe sunt.
mai hai si pi la mini maiestre :))