9 februarie 2010

despre.......bustul lui konrad adenauer

..

.........acum citziva ani am fotografiat o zi intreaga despre cum se integreaza statuiile de for public in comunitate  ...! de dimineatza de la 9 pina seara la 21 intr-o zi de iunie ...cu elevi care chiulesc de la scoala ,cu batrini care se plimba ..cu indragostitzi care se fotgrafiaza ... cu copii care se joaka ...
..acum citeva zile am reusit sa completez  colectia de imagini cu una de iarna

6 comentarii:

Unknown spunea...

da..unde e bustu` ? :)

francisc vaida spunea...

...in Insula Trandafirilor din parcul Herestrau ...acum citziva ani pe vremea cind era Videanu primare s-a amenajat un fel de rotonda ci diametrul de 25 m unde sunt amplasate busturile fondatorilor UE incepind cu faimosul acord dintre Anglia ,Franta si Germania asupra productziei de otzel si carbune ..precursoare aa Pietei Comune si considerata a fi nasterea UE..
sunt 12 busturi realizate de sculptorul IONEL STOICESCU...!

InGri spunea...

Interesant... ce face natura din om... ma rog, din bustul lui...
Si, as adauga, ce bine vorbesc unele statui despre unii oameni, si, in continuare, ce bine vorbesc unii oameni prin statui despre alti oameni, si ce bine surprind unii oameni, in fotografii, ce au vrut toti ceilalti sa zica... (aici e interpretabil, fireste)

InGri spunea...

PS. "interpretabil" se referea la mesaj, nu la capacitatea de a surprinde.

Unknown spunea...

nu, nu..nu ma refeream la cap.capu` il vad.de bust ziceam.

francisc vaida spunea...

...daca vrei putem sa definim bustul vs cap ...!??
..interpretarea artistului se refera la capete ..ceea ce mie imi suna indecent asa k prefer sa spun bust ...fara umeri fara ...!
..ce sa facem si noi ..?