20 noiembrie 2009

despre ...capacul de canal



...sa pui un capac mai mare decit gura de canal ...iata o greseala de neiertat a prezidentului..
sa schimbam ...capacul deci ...!

8 comentarii:

me spunea...

Da,sigur s-a facut o confuzie...:)capacul e de la alt canal!sa ducem capacul la canalul lui!Fiecare canal cu capacul lui!:)))

fotomaniacu spunea...

Mai degraba canalu asta si capacu asta arata ca in discutiile fotografilor romani.
Numai ca stau si ma gindesc... sunt un posibil client... vreau sa fac o lucrare, si caut pe situri... daca dau de un fotograf care vorbeste cum vorbeste sau despre care se spune una sau alta, mai dau eu lucrarea? Nu. Dar sunt un posibil student sau cursant. Mai vin eu la cursurile celui care vorbeste asa ca pe blogurile fotografilor? Nu. Asa ca pina la urma supape si eliberari de nervi si stari de angoasa sau de energii pot face muuult mai mult rau decit ne putem imagina, injura unu si au de suferit toti. Asta nu e bine.

Danca Danela spunea...

capacul e o usa, cei care locuiesc in subteran, nu si-o doresc etansa, s-ar sufoca

bogudan spunea...

traim in romania... deci... hai ca merge si asa...

AnDRAW spunea...

'io nu-nteleg ce e asa rau cu capacu' asta! Ia inchipuiti-va ca era mai mic! ...nu omora si rasa subteranilor prin strivire si rasa suprateranilor prin cadere?! Se salvau numai a(e)rienii!

ogarafgan spunea...

nu mai spune!!!! =))

Meetmeinthe20s spunea...

nu este nimic nou, asa cum mai vedem si stalpi in mijlocul autostrazii, parcari marcate aiurea si tot asa. cu riscul de a vorbi in clisee, "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul".

Catalin spunea...

E falsa ideea ca ar fi o usa pentru aurolaci. De regula, aurolacii nu mai lasa capacele la gurile de canal.
In al doilea rind, un austriac a ris de Bucuresti, pe 11 nov ac, postind o fotografie cu o gura de canal de la care s-a furat capacul, iar stralucitii de la ADP au pus in loc o piatra cioplita in forma pentagonala.