25 octombrie 2009

despre ...Lectia de Fotografie







..in Muzeul satului de Sf Dumitru..!
o vreme de vis ceata ,frig si toamna in toata regula ...un grup de entuziasti ai fotografiei ...portret in aer liber ...reportaj cu tema data (10 imagini)...
..cum construim o cheie de lumina in aer liber..?
Etichete: lectia de fotografie

6 comentarii:

francisc vaida spunea...

..de mine ,de dinu ..de colegii de la dalles sau cppc ...! sunt lectzii de practica fotograsfica ale cursului de formare profesionala ...!
..un fel de ucenicie la mesterul feri ..! ..intreba cineva ...de ce nu am suport de curs ..?
-pai eu sunt cursul si suportul ..!este specific cursurilor de formare profesionala , suportul de curs este Standardul ocupatzional...!
asa k daca vrei sa te luminezi mai mult si mai bine ...hai la curs..!
mai intreaba si la dinu..!

fotomaniacu spunea...

Felicitari maestre! Bravo! Ce atmosfera, ce stare!
Cred ca a fost o lectie memorabila.

ogarafgan spunea...

imi place trandafirul! :)

Florian ISPAS spunea...

Eu cum sunt carcotas nu pot sa spun decat ca cerul ars dauneaza grav sanatatii fotografiei :) pai de ce ne tot omoara d-l Dinu cu detaliile-n alb si-n negru si cu histograma? rusinica :))

francisc vaida spunea...

..poate la voi la ....histograma ...cerul este lipsa la apel k era ceatza dimineata si fara nori la prinz ...si de unde nu-i cer pufos....!ce sa facem...si noi?
in ceea ce priveste ce se vede si ce nu in histograma ....potzi avea o histograma corecta si sa nu ai detalii in alb ..! de aceea se complica lucrurile ...! nu de circoteala ..!

Florian ISPAS spunea...

Eu am vrut sa carcotesc pentru ca vreau acum sa ma laud cu noul meu ap foto la care si daca te chinui nu reusesti sa arzi imaginea :)) hehe, asta e, cine n-are pixeli R si S n-are ce face. La Fuji S5 supraexpun 3 pasi si recuperez toate detaliile.