2 octombrie 2009

despre cum a ridicat capul motanul Thomas......


.....cind s-a retras PSDul de la guvernare

6 comentarii:

Danca Danela spunea...

Cand s-a retras PSDul de la guverN`are?Imi place sa cred ca sunt aproape ca Toma necredinciosul!

francisc vaida spunea...

ieri ...au crezut k'l pot fura pe marinel la rom ....! cum sa poata k rom'u e mult si prost ...!trai pe capitan indrepta-i-ar dungile la puskarie .!
..s-a retras k e criza si e prada mai mika ..!

..vai mama ei de rominie ..!

fotomaniacu spunea...

Domle tzara asta nu are motan domle... asta e clar... ar fi superb un motan la guvernare. As vota si cu paishpe degete.
Nici nu as sti cu ce animal sa aseman pe cei pe care-i vad si cu ce jungla sa compar ce se petrece...
Superba lumina... si fotografia... de dambla... imi place enorm...
Jmeker conu Edi... ca-l beleau acu si-l lasau si nerezolvat... desi cred ca schimba si derectoriid e spitale... om vedea daca or sa aiba timp.
Dar daca iese Baselu... ce a fost pina acu e floare la ureche...

Monique spunea...

Sunt moarta dupa pisici.Recunosc.Asa cu unii tremura cand vad un Ferrari, altii cand vad un copil su un pumn de bani, eu recunosc ca ca ador pisicile. Aici o extraordinara ipostaza motaneasca. Doar ca iesirea nu stiu cui de la guvernare nu merita privirea inteligenta si atentia lui Thomas...

Anonim spunea...

Buna ziua domnule profesor,
Sunt eu Raluca, de la cursul de fotografie de anul acesta de la Sala Dales. N-am inteles de ce sunt atat de putine fotografii pe blog-ul dumneavoastra. Poate ca nu stiu eu sa caut pentru ca tot ce am facut in legatura cu blogul meu din blogger am invatat singura, fara nici un fel de ajutor, fara sa am pe cine sa intreb. Imi place fotografia motanului. Fotografiile din Delta Dunarii mi se par prea intunecoase. Poate nu le-am inteles eu. O zi buna, Raluca.

francisc vaida spunea...

lahistoriadeunaaficion chiar nu cred k esti Raluca mai ales k elevii mei au fost rugati sa isi faca bloguri fara porecle ..nickname-uri..si mai ales in limba romina ...!

..nu cred k numarul de fotografii postate inseamna ceva de bine...! legat de imaginile din delta pe ecranul meu se vad foarte ceea ce ma face sa cred k nu ai ecranul etalonat(calibrat)