30 noiembrie 2010

despre ...deja vu..sau cum apune soarele fotografiei infinite .

..     e frig si apune soarele ...e liniste ..dar parca se aude un fosnet ...! este umbra fricii..! sau nu ..! este gindul ascuns  de a bea cafeaua cu infinitul si de a vorbi despre .....nimenii care nu ne dau pace ....!

7 comentarii:

Danca Danela spunea...

sa vorbim despre noi, cine stie cata pace nu dam celor pentru care suntem ,,nimenii``, sa vorbim la gard cu infinitul

Blogu'lu oZo spunea...

Frate ungur, numa să fie cafeaua bună... cât despre agaricii care trag vânturi în stânga și-n dreapta.. numai de bine!...

Marcel Eremia spunea...

Pentru subiectul la care faci referire ar fi fost suficient un dreptunghi negru.

E păcat de cea pusă acum...

Veronique spunea...

ce se intampla?? erai mult mai vesel cu ceva timp inainte!

francisc vaida spunea...

in general pe mine smekeriile de doi bani ma dixtreaza ...!reclama cu traficul de 1000 pe zi de pe blogul lu'Conu Dinu este o smekerie moca ..! adica un fel de uite ba de la parnasu' meu agaricesc va dau si voua putin din aeru' care l-am respirat cu infinitu !
...in fond fac o fapta buna ...nu...? nici o fapta buna nu ramine nepedepsita dar ma scot si eu ..daca am descoperit talentu'..!
adica ce ar fi rau in faptul k un cursant din 1000 e bun ..! sau din 100 .? sau 1 din 10 ?
sau niciunul..! asta e ...! mai vedem mai vorbim ..mai exersam...!mai facem teme ...! dar sa ceri comentarii si pe urma sa te superi k o lume percepe lucrurile la dimensiunea lor ...obisnuita e prea de tot...!
priviti in genunchi si piticii din gradina par goliati iar daca nu mai distingi cutia de voluptate de cutia cu bomboane de craciun poate chiar ai probleme cu ..infinitul din ceaska de cafea .

Unknown spunea...

Bai, trezeste-te ce nabii! ceea ce ai tu acum se "chiama" angoasele de buzunar ale intelectualului ori vrei sa se spuna si despre tine cum se spune despre Goya ca are un stil al angoasului? As prefera sa fii un Che Ghevara si jur ca fac tricouri cu chipul tau....Pupici oltenesti

M. Sherman spunea...

Aşa cum am mai spus şi prin alte locuri, degradarea şi dezintegrarea acestei culturi este incredibil de amuzantă - dacă sunteţi desprinşi emoţional de ea.

Am privit întotdeauna de la o distanţă de siguranţă, ştiind că nu fac parte. Nu mă simpt inclus şi niciodată nu am contat că eventual voi fi consultat pentru a o defini. Nu mă identific cu grupul local, planetă, specie, rasă, naţiune, stat, religie, partid, uniune, club, asociaţie, cartier, comisie de îmbunătăţire. Nu am nici un interes în nici unul din aceste lucruri. Detest astfel de grupuri şi cei care le formează. Îmi plac persoanele independente pe care le-am întâlnit pe parcursul vieţii şi de la care am avut ceva de învăţat, cei care au avut întradevăr un aport personal în domeniul artistic.

Însă, detest şi ignor acele grupuri cu care, mai nou, unii încearcă să se identifice şi cu ajutorul cărora presupun că vor ajunge să influenţeze sau să domine domeniul artistic.

--Mark Sherman